torsdag 1. mai 2014

Cuba, baby!

Påska ble tilbrakt på Cuba med Mr.T og Miss Kjerstin og Miss Johanna, og det var helt aldeles nydelig, det må jeg bare si!! Et utrolig eksotisk og spennende reisemål, og så masse viktig historie å lære seg! Mye tid ble tilbrakt i sola, ja jeg ble solbrent, og måtte også tilbringe litt tid i denne hengekøya under her.. Ikke så trist å ligge der heller, hehe!

Og mye tid ble brukt på å lese seg opp på Cubas historie, gå litt på museer og snakke med folk for å prøve å lære mer om dette spennende landet - på vår gebrokne spansk.. Funka fint :)

Her er bare et par-tre bilder som lå på kameraet, det kan hende det kommer flere bilder etterhvert, men de ligger på mobilen, så jeg må bare mekke litt for å få de over på pcen.. Sånn er det når mobilkameraet er mye bedre enn det egentlige kameraet ;)

- Hengekøyetid i Trinidad



- En liten strandkrabat 


- Strandliv


- Ny Cubahattselfie (ligner veldig på Panamahatter! Vi mellomlanda i Panama, og det var helt tydelig at det var Panamahatt man måtte ha med seg hjem derfra.. Jeg kjøpte denne for å ha på sykkeltur, men den var strålende på stranda også. )

Sjekk instagram, rosenhufsa der også, så finner du flere bilder :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar