mandag 18. februar 2013

Middagsklubb#

Forrige onsdag var det middagsklubb igjen, og Miss J diska opp med den lekreste torsk - en fryd for ganen! Den største overraskelsen denne kvelden var likevel følgende oppdagelse: Blomkål og basilikum er to smaker som sammen blir helt fantastisk! Tips :)

Kveldens meny besto av stekt torsk surra i bacon, basilikumpurè og blomkålpurè. Pussig med to purèer? Nope, det var DIGG!



Øverste bilde viser løk som surrer i litt olje og en dæsj hvitvin, og tilsatt friske basilikumblader. Det fikk seg så en runde med stavmikser`n.



 Blomkålpurè laget ved å koke blomkål mørt, og så ta i en dæsj fløte, salt og pepper og en runde stavmikser. Torsken ble først stekt i panne, før den fikk tid til å bli gjennomvarm i ovnen.

Vóilà! (Illemange streker i det ordet der, se..)



 Det ble også tid til å spise fastelavnsboller, denne gangen med krem :) Men det stemmer, som påpekt i kommentaren under forrige innlegg, at dette ikke er verdens beste boller.. Dessverre. Må få mammas oppskrift, så skal jeg dele den :)
Godt var det uansett!




Mmmmm..
Takk til Miss J for nok en fantastisk middag :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar