søndag 9. desember 2012

2.søndag i advent

Og julefred og julekaos går hånd i hånd :)

To adventslys og et julestrikkeprosjekt.

Så tenner vi to lys, for håp og glede..



Og i går var det pepperkakeverksted på mitt noe sjøsyke bord.. Det er litt slitt ved festet på et par av beina, så det er ganske vanskelig å kjevle på, siden det dermed beveger seg en god del.. Men pytt sann, det er jo pent å se på ;)






Men i dag tidlig var det bemerkelsesverdig lite kaker i boksen.. Så de var visst gode, og det er vel best sånn :) De er laget av deig etter mammas oppskrift, som er den beste i verden, men jeg må ha gjort noe gæli, for denne gangen var deigen litt tørr - for mye hvetemel?

Under er et lite utdrag fra julekaoset: klementiner, julepynt i skål, dadler (skal lage juletapas etterpå!), og boks med pepperkaker, samt kvitteringer og pepperkakeoppskriften knota ned på et ark.. 


Julekaos :)

Er ikke mye igjen i boksen :)

Godt jeg har mer deig, det blir nok en runde til med pepperkakeverksted.. Men i dag er det juletapas og julefilmfestival som står på programmet :)

Og ute snør det... Perfekt :)

2 kommentarer:

  1. Hvor er de avslørende stekeplatebildene? ;)
    Nam nam, gode pepperkaker!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, jeg feiga ut.. Men resultatet er faktisk nederst i boksen, det bare syns ikke så godt.. Med vilje ;) Ser ut som bjørnen er veldig glad i elgen, da, kos det også :)
      Veldig gode, her er boksen tom allerede...

      Slett